dilluns, 24 de desembre del 2012

MEDITACIÓ MENSUAL I DE FI D'ANY

Dijous 28 de desembre propera meditació oberta a tothom, a Alè, a les 9 del vespre. 
Fem silenci uns 25 minuts en grup, ja saps és una activitat lliure i gratuïta on hi tenen cabuda persones amb diferents creences o religions. 
Agraïré confirmació.

Com el fem?

Tot i que hi ha alguna persona amb molta pràctica al damunt i té la seva pròpia tècnica, el que proposo és posar el cos com a centre d'atenció començant per deixar sempre present la sensació subtil de l'aire que entra i surt de les foses nasals; llavors observar no només les sensacions que apareixen més intenses sinó també les més subtils, és a dir sentir-les però sense posar-los cap etiqueta.
Després d'això hom s'adona que va augmentant l'estat de pau i silenci, de lo bo del moment present, de no haver de fer res, simplement de SER.
Per les persones més devotes també és una manera d'abandonar-se a Déu, de l'escolta de Déu.

Tot plegat pot semblar molt avorrit i que no porta enlloc però la pràctica diària d'aquesta tècnica va provocant gairebé sense esforç un important canvi d'un mateix, les tendències negatives sembla que marxin  sense necessitat de propòsits o massa esforç, s'entra  en el fluir.

En grup hi ha un benefici afegit que és l'increment d'amor entre els membres tot i que soc conscient que no és suficient amb només un cop al mes. 

T'hi espero.